RU  UA

Дізнатися

Олена Зеленська з'явилася на святкуванні Дня незалежності в скромному білому образі: фото

У центрі Києва стартували святкові заходи до Дня незалежності України

Вранці 24 серпня, в День незалежності України, в стінах Софії Київської відбувся молитовний захід "Благословення Україна", після чого на Хрещатику стартував Святковий військовий парад. Обидва заходи президент Володимир Зеленський відвідав зі своєю дружиною, першою леді Оленою Зеленською.

З року в рік до святкових образів перших леді прикута увага публіки, і цього року Олена Зеленська надала перевагу доволі простому наряду та світлим тонам.

Фото: Скріншот трансляції параду на "Апостроф TV"

Фото: Скріншот трансляції параду на "Апостроф TV"

Дружина президента з'явилася на святкових заходах у білій блузі з ледь помітними елементами вишивки та приталенній спідниці молочного кольору. Фоловери Олени Зеленської в Instagram назвали такий образ не тільки доречним в теплу погоду, але й досить вишуканим.

Що ж стосується президента, Володимир Зеленський традиційно вийшов на публіку в строгому темно-синьому костюмі та краватці такого ж кольору.

  • Днем раніше, так само надавши перевагу білому кольору, Олена Зеленська відкрила в Києві Саміт перших леді та джентльменів. Дружина гаранта планує створити платформу для вирішення гуманітарних проблем в усьому світі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Александр Усик поборол Тайсона Фьюри. Украинские звезды эмоционально отреагировали на историческую победу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Украинский боксер Александр Усик победил Тайсона Фьюри и стал чемпионом мира. Жена спортсмена Екатерина Усик эмоционально поздравила любимого

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир