RU  UA

Дізнатися

Біллі Айліш продовжує експерименти з волоссям - співачка зробила коротку стрижку

19-річна зірка продемонструвала новий імідж

Біллі Айліш продовжує експериментувати з волоссям: спочатку співачка перетворилася на блондинку, а тепер зробила нову стрижку. Результатом 19-річна знаменитість поділилася з дописувачами свого блогу.

На кадрах, опублікованих в Instagram видно, що замість зачіски середньої довжини, зірка тепер носить недбалий короткий боб. При цьому Айліш не стала змінювати вже звичний для фанатів світлий колір волосся. Шанувальники Біллі оцінили її новий образ, поставивши під постом більше 4 мільйонів лайків.

Вперше Айліш кардинально змінила зовнішність в березні цього року. Тоді з підлітка з чорно-зеленими волоссям співачка перетворилася в жіночну блондинку, чим здивувала свою велику армію шанувальників.

  • Також 19-річна співачка змінила звичні худі і оверсайз-костюми на корсети і панчохи, і тепер її 6 фотографій увійшли в топ-20 найпопулярніших постів в Instagram.
  • Раніше Біллі Айліш зізнавалася, що з дитинства ненавиділа своє тіло, морила себе голодом і навіть пила шкідливі таблетки для схуднення. Ось, що вона розповіла про це непростий період.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии