Лайм

Олена Мозгова вперше розповіла про хворобу Лайма: Я впоралася з болями і паралічем

Після критики в мережі продюсер вирішила розкрити подробиці хвороби

Продюсер Олена Мозгова, донька покійного співака і композитора Миколи Мозгового, вперше розповіла про проблеми зі здоров'ям. Останнім часом жінка бореться з хворобою Лайма та вже подолала деякі з найгірших її симптомів - сильний біль і параліч м'язів.

Про це Мозгова написала на особистій сторінці у Facebook. За словами продюсера, на публічне зізнання її змусили хейтери. Вся справа в тому, що нещодавно Мозгова повернулася зі Скадовська, де проходив щорічний фестиваль "Чорноморські ігри", і це викликало великий інтерес у коментаторів, адже раніше вона скаржилася на здоров'я, але не вдавалася в подробиці.

Фото: Facebook

"Якщо я публікую фотографії, на яких добре виглядаю, не ною і не скаржуся, це не означає, що "в Багдаді все спокійно", - написала вона. В своєму пості Мозгова привела кілька цитат з коментарів у стилі "коли хворіють, то не їздять по фестивалях" і назвала їх "не зовсім адекватними".

"Я впоралася з нереальними болями, паралічем м'язів половини обличчя і ще чималою кількістю "приємностей", які несе в собі ця інфекція. За фактом аналізів це хвороба Лайма або бореліоз", - вказала продюсер.

У найближчі кілька місяців Мозгова також буде проходити курс лікування. У своєму пості продюсер подякувала близьким і знайомим за підтримку.

  • Раніше співак Девід Аксельрод перехворів на ковід і втратив розкішну шевелюру. Чоловік Олени Мозгової показав в Instagram фото з коротким "їжачком", який змушений був виголити через випадіння волосся.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа