Лайм

Дружина і продюсер Девіда Аксельрода відповіла на звинувачення і критику на адресу співака

Коментувати критику у мережі артист і його команда не збираються

Продюсер Олена Мозгова, яка також доводиться дружиною співакові Девіду Аксельроду, емоційно відповіла на критику і звинувачення на адресу її чоловіка, які поширилися в мережі за підсумками другого півфіналу Нацвідбору на Євробачення-2020.

Колишня піар-директор Аксельрода назвала співака брехуном та аферистом. В цей же час користувачі соцмереж, порівнявши його конкурсну пісню Horizon з хітом 80-х I Do not Wanna Live Without Your Love гурту Chicago, та звинуватили артиста і його команду в плагіаті. У відповідь на це Мозгова заявила, що виправдовуватися артист не має наміру.

"Ті, хто думає, що зможе вибити нас з колії, чи відволікти від підготовки до фіналу своїми скандалами, заказухами, жовтими статтями, своїми помиями та брудним спіднєм дуже, курва, помилились щодо стійкості наших характерів і твердості наших переконань", - висловилася продюсер.

Небажання коментувати розмови в мережі Мозгова пояснила тим, що співакові нібито нема чого відповідати на брехню і замовне цькування: "Нам нема в чому виправдовуватись чи щось доводити <...> Робити собі піар на бруді - не в наших правилах, і це просто не про нас <...> Шавки лають, караван іде! Впевнено і тільки вперед!"

Порівняти пісні Девіда Аксельрода та гурту Chicago можна нижче:

  • За підсумками другого півфіналу Нацвідбору-2020 року, Девід Аксельрод став його фіналістом. Вже 22 лютого співак і ще п'ять артистів позмагаються за право представити Україну на пісенному конкурсі в Нідерландах.
  • Більше подробиць про те, як пройшов другий півфінал відбіркового, читайте та дивіться за посиланням.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси