RU  UA

Дізнатися

У Британії викрали BMW Тома Круза - машину знайшли, та актора чекали сумні новини

Зйомки сьомий "Місії нездійсненної" Том Круз запам'ятає надовго

Том Круз продовжує знімати в британському Бірмінгемі сьому частину шпигунського бойовика "Місія нездійсненна", і пригоди на шляху до фіналу вже досить тривалого періоду зйомок не закінчуються. Цього разу актора обікрали, викравши його автомобіль BMW X7. Як пише BBC, незабаром позашляховик відшукали в одному з районів міста, а от багаж із загальною вартістю 100 тисяч фунтів стерлінгів (3,6 млн гривень) безслідно зник.

Відповідно до джерела, на момент викрадення автомобіль Круза був припаркований біля одного з готелів Бірмінгема. Наскільки відомо, зловмисники скористалися спеціальним сканером, який дозволив скопіювати сигнал безконтактного ключа. На викрадення позашляховика злочинцям знадобилося всього кілька хвилин.

Фото: Instagram / @tomcruise

Пропажу автомобіля виявив охоронець 59-річного актора, він тут же викликав поліцію. Завдяки вбудованій системі відстеження доволі скоро автомобіль вдалося знайти, але зловмисники прихопили із собою всі речі, які сам Круз оцінив у десятки тисяч доларів.

  • Зйомки сьомий "Місії" Том Круз запам'ятає надовго. Читайте також на theLime, як акторові довелося екстрено посадити вертоліт в саду простої англійки. Круз шокував ордину раптовою появою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

В 80-ю годовщину депортации крымских татар Джамала вспомнила щемящую историю своей семьи. Женщина не могла сдержать слезы

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Верка Сердючка выступила в Киеве. Звезду захейтили из-за исполнения российских хитов

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезона шоу "Холостяк" Александр "Терен" Будько прокомментировал свое участие в проекте и рассказал, какую девушку будет искать