Лайм

Олена Зеленська в США приміряла строгий чорний образ і розповіла про перші успіхи візиту

1 вересня президент України Володимир Зеленський зустрінеться з лідером США Джо Байденом

Президент України Володимир Зеленський та його дружина Олена Зеленська вирушили з офіційним візитом до США, де вже 1 вересня відбудеться зустріч гаранта з американським лідером Джо Байденом.

Перша леді України вже провела кілька офіційних зустрічей, для яких обрала строгий чорний образ. На особистій сторінці в Instagram Олена Зеленська поділилася свіжими фото з США, а також розповіла про перші успіхи.

Фото: Instagram / @olenazelenska_official

"Нарешті! Україномовний аудіогід в США, - написала Зеленська. - Він запрацював у маєтку Джорджа Вашингтона, де жила родина першого президента Сполучених Штатів. Символічно, що нині маєток належить союзу жінок, завдяки зусиллям і наполегливості яких його й вдалося зберегти".

Фото: Instagram / @olenazelenska_official

Фото: Instagram / @olenazelenska_official

Як зазначила Зеленська, вона дуже цінує можливість налагодити тісні стосунки з США через історичний контекст та шляхом культурної дипломатії. "Дуже рада, що тепер кожен українець або той, хто цікавиться нашою мовою, зможе почути історію першого Президента цієї великої країни українською", - додала перша леді.

  • Раніше в мережі з'явилися перші фото Володимира та Олени Зеленських у США. Для приїзду в країну перша леді України обрала діловий костюм блакитного кольору.
  • 23 серпня Олена Зеленська відкрила в Києві Саміт перших леді та джентльменів. На заході перша леді з'явилася в білому брючному костюмі з двобортним піджаком оригінального крою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також