Лайм

Каньє Веста звинуватили в крадіжці логотипу для альбому Donda

Представники одежного бренду вже зв'язалися з репером

Репера Каньє Веста звинуватили в крадіжці логотипу, який з'явився на серії нового мерчу після виходу довгоочікуваного альбому Donda. Засновники невеликого бренду Infinity G8ds впевнені, що логотип із зіркою Давида музикант підглянув саме у них, а ідею йому міг підкинути його особистий шеф-кухар.

Як пише Insider, Каньє Вест нібито зустрічався з засновниками бренду за тиждень до виходу нового мерчу. Незабаром після цього на одязі репера з'явився схожий логотип, що правда, більш вузький та без знака нескінченності в центрі.

Так само зазначається, що особистий шеф-кухар музиканта Віллі Воллес, дізнався про існування бренду значно раніше - від свого приятеля та співробітника Infinity G8d Тревіса Різа. За словами креативного директора Ренді Докінза, тоді ж Воллес оцінив дизайн та попросив надіслати кілька речей Каньє Весту.

Пізніше засновники бренду зустрілися з репером особисто і розповіли йому про виробництво одягу. Вест нібито сказав, що залишиться на зв'язку для можливої подальшої співпраці, але так і не з'явився.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення INFINITY G8DS (@ infinityg8ds)

В Infinity G8ds вже зв'язався з представниками репера, але поки сторони не прийшли до єдиної угоди. "Я трохи розчарувався в Каньє, - зізнався засновник бренду. - Він просто міг сказати, мовляв, давайте один художник допоможе іншим художникам стати більш відомими".

  • Тим часом альбом Donda побив рекорд Spotify за кількістю прослуховувань за добу. Кажуть, диск може встановити ще кілька рекордів протягом тижня, от тільки в п'ятницю 3 вересня йому належить протистояння із довгоочікуваним альбомом Дрейка Certified Lover Boy.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття