RU  UA

Дізнатися

На шоу "Холостячка" показали ще одного учасника - за серце Злати Огнєвіч побореться каскадер

До старту нового сезону залишилося трохи більше двох тижнів

17 вересня на каналі СТБ відбудеться прем'єра другого сезону шоу "Холостячка", героїнею якого стала Злата Огнєвіч. Автори реаліті продовжують знайомити глядачів з учасниками, показуючи їх у нових тизерах.

У свіжому ролику можна побачити, що увагу співачки спробує дістати каскадер, ім'я якого поки не розкривається. "Він може зробити потрійне сальто в повітрі, пройти крізь вогонь ... Але чи зможе він сказати хоч слово Холостячці?", - сказано в анонсі.

Судячи з усього, це 31-річний Павло Богда - один з найбільш затребуваних каскадерів українського кіно. Він дублював актора Олексія Яровенко в костюмованому серіалі "Кріпосна".


Раніше стало відомо, що претендентами на серце Злати Огнєвіч стали 33-річний стоматолог-хірург Роман Васильєв, 32-річний ресторатор Вінченцо Дулепа та 38-річний фрідайвер Андрій Хветкевич.

  • Тим часом героїня другого сезону шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч знялася у чуттєвій фотосесії, в якій позувала в стильному осінньому образі. У новій зйомці співачка продемонструвала витончену фігуру та підкреслила всі переваги.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Продовжує вести соцмережі російською: де зараз Михайло Заливако з шоу "Холостяк"

Михаил Заливако выезжал за границу в период полномасштабной войны, продолжает вести соцсети на русском - что известно о его жизни

Коло довіри крихітне: подруга Кейт Міддлтон розповіла про її стан під час лікування раку

Кейт Миддлтон продолжает проходить курс химиотерапии на фоне борьбы с раком – подруга принцессы Уэльской рассказала о ее состоянии

Співачка KOLA чесно зізналася, чи говорить з чоловіком про поповнення у родині

KOLA рассказала, готова к детям со своим мужем, который живет в Израиле – звезда озвучила планы на будущее