Лайм

Танці з зірками-2021: коли стартує новий сезон і в які дати пройдуть ефіри

Прем'єра 5 сезону - все цієї неділі

Новий сезон танцювального проекту "Танці з зірками" стартує на каналі "1+1" вже 5 вересня. Традиційно шоу транслюватиметься щонеділі, о 21:00.

Прямі ефіри проходитимуть у павільйоні на ВДНХ в Києві протягом трьох місяців. Фінальний випуск, в рамках якого стане відомий переможець 5 сезону, відбудеться 28 листопада.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Танці з зірками на 1 + 1 (@ tanci1plus1)

У 2021 році на паркет вийдуть 14 пар, які позмагаються за переможний кубок. Імена зіркових учасників автори оголосили до початку шоу, а ось професійних танцівників, які вестимуть їх до фіналу, обіцяють представити в першому прямому ефірі.

"У п'ятому сезоні ми відкриваємо нові обличчя! Команда проекту провела масштабний кастинг і вибрала найкращих танцюристів країни!", - відзначили організатори.

Під час прямих ефірів підкорювати глядачів своїми танцювальними талантами та яскравими постановками будуть наступні зіркові учасники: Джамала, Олег "Фагот" Михайлюта, Олександра Зарицька, Олексій Суровцев, Анастасія Оруджова, Іван Люленов, Костянтин Войтенко, Дмитро Каднай, Євгенія Власова, Ольга Харлан, Артур Логай, Lida Lee, Melovin та Станіслав Горуна.

  • Раніше автори шоу "Танці з зірками" назвали повний суддівський склад нового сезону. До танцюриста Макса Чмерковського приєднаються вже добре знайомі глядачеві знаменитості.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео