Лайм

Дружина Комарова згадала, як познайомилася з чоловіком на "Міс Україна": Подвійне щастя звалилося на голову

На той момент моделі було 18, а ведучому трохи за 30

Рівно 5 років тому Олександра Кучеренко виграла конкурс краси "Міс Україна-2016", де і познайомилася з Дмитром Комаровим, який згодом став її чоловіком. На честь пам'ятної дати модель поділилася фотографією, зробленою в той день.

Дружина автора проекту "Світ навиворіт" опублікувала в Instagram знімок, на якому позує в обнімку з телеведучим. "У цей день рівно 5 років тому. Подвійне щастя звалилося на голову", - підписала публікацію Кучеренко.

Фото: instagram.com/aakucherenko

Дмитро та Олександра називають свою зустріч містичною. Комарова запросили стати членом журі, але він, в силу своєї зайнятості, від суддівства відмовився. Після довгих умовлянь організаторів, ведучий все ж погодився оцінювати учасниць "Міс Україна-2016".

Сумнівалася з приводу участі в конкурсі й Олександра. При цьому моделі судилося виграти його, а разом з цим познайомитися з майбутнім чоловіком. На той момент Кучеренко було 18, а Комарову трохи за 30.

Зустрічатися пара стала дещо пізніше: Дмитро запросив Олександру до себе в офіс, де і пробігла перша іскра. Свій роман закохані приховували протягом двох років, про їхні стосунки не знали не тільки шанувальники, а й близьке оточення. Їм вдалося не спалитися навіть на "Танцях з зірками-2017", де вони танцювали в парі.

У червні 2019-го закохані зізналися, що стали чоловіком та дружиною. Модель і телеведучий розписалися в Києві, а вінчання пройшло в Єрусалимі.

Фото: instagram.com/aakucherenko

  • Раніше "Міс Україна-2016" розповіла, як телеведучий завоював її серце. Цією якістю Дмитро підкупив Олександру з перших днів знайомства.
  • Український телеведучий і автор проекту "Світ навиворіт" Дмитро Комаров поділився романтичними спогадами та розповів, як зробив пропозицію своїй коханій Олександрі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil