Лайм

У ресторані при свічках - не мій стиль: Дмитро Комаров згадав, як оригінально освідчився коханій

Ведучий поділився романтичною історією

Український телеведучий і автор проекту "Світ навиворіт" Дмитро Комаров поділився романтичними спогадами і розповів, як зробив пропозицію своїй коханій Олександрі.

Ведучий опублікував в своєму Instagram серію знімків, на яких пара зображена в вертольоті. Вручив каблучку своій обраниці мандрівник саме там. "Знаючи мене, зрозуміло, що зробити це в ресторані при свічках - не мій стиль. Треба екстремальніше", - зазначив Комаров.

Фото: instagram.com/komarovmir

Дмитро - льотчик-початківець, тому пропозицію руки і серця вирішив зробити в небі. "Як у початківця авіатора, у мене багато товаришів-пілотів, для яких не проблема по дружбі влаштувати політ хоч на реактивному літаку з вищим пілотажем. Тому я вирішив, що пропозицію коханій зроблю в прямому сенсі слова - на висоті", - поділився ведучий.

На той момент пара тримала свої стосунки в секреті, тому ведучий хотів вручити моделі каблучку без свідків. Комаров подзвонив своєму другові-пілотові з проханням організувати політ над Києвом, і попросив не запитувати про причини.

"У той день я сказав Саші, що ми їдемо гуляти. Коли підвів її до вертольота - це був шок, тому що раніше Саша на вертольоті не літала. Сергій запитав одне: куди садимо дівчину - на переднє або заднє сидіння. І ось тут мої плани мало не поламалися. Я-то хотів вручити каблучку без свідків, на задньому сидінні. Але при цьому, сто разів літав на вертольоті під час експедицій, знав: з переднього вид зовсім інший", - згадує Комаров.

Фото: instagram.com/komarovmir

Ведучий посадив кохану спереду, щоб вона спочатку змогла насолодитися красивими видами, а на зворотному шляху Саша пересіла до коханого на заднє сидіння.

Фото: instagram.com/komarovmir

"Над мостом Патона, підібравши ідеальний вид, Сергій зависає і подає мені сигнал. Щоб пілот нічого не чув, прибираю гарнітуру. Шум двигуна. Розмовляти неможливо. Я без слів дістаю з кишені каблучку і показую Саші, поглядом запитавши - так? Що було далі - ви знаєте", - поділився мандрівник.

Нагадаємо, що Олександра та Дмитро два роки приховували свій роман і навіть на проекті "Танці з зірками" ніхто і здогадатися не міг, що вони - пара. А в червні 2019 го закохані зізналися, що стали чоловіком і дружиною. Модель і телеведучий розписалися в Києві, а вінчання пройшло в Єрусалимі.

Фото: instagram.com/komarovmir

  • Раніше Дмитро Комаров зізнався, що у них з дружиною немає власного житла. Подружжя живе на орендованій квартирі, оскільки ще не визначилися з форматом сімейного гніздечка.
  • Також читайте на theLime, чим Комаров підкорив переможницю конкурсу краси "Міс Україна 2016" Олександру Кучеренко. За словами моделі, цією якістю телеведучий підкупив її з перших днів знайомства.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях