Лайм

Ольга Сумська показала, як виглядала на першій шкільній лінійці майже 50 років тому

Акторка поділилася рідкісними архівними кадрами

Для одних зірок 1 вересня - хвилюючий день, адже вони відвели своїх дітей за парти, а для інших - ностальгічний. Знаменитості згадують свої шкільні лінійки та діляться архівними кадрами у соцмережах.

Ольга Сумська опублікувала в Instagram серію чорно-білих кадрів, зроблених майже 50 років тому. На них майбутня акторка позує з мамою, Ганною Сумською, першою вчителькою та однокласниками.

Фото: instagram.com/olgasumska

"На фото я з матусею, Ганною Іванівною, саме в цей день! Запорізька школа номер 1 на вул. Шкільна! Моя перша вчителька, однокласники (я в окулярах)! Хто себе впізнав, пишіть в коментарях!" - підписала публікацію 55-річна артистка.

Фото: instagram.com/olgasumska

Шанувальники подякували актрисі за можливість заглянути в її дитинство та подивитися якою милою дитиною вона була.

"Ой смешнюча. Хто міг подумати, що з такої маленької дівчинки виростить така наша красива гордість України", "Така маленька красива принцеса!", "Такі цікаві дитячі фото", "Неймовірна красуня з дитинства", - пишуть фани в коментарях під постом.

Фото: instagram.com/olgasumska

Фото: instagram.com/olgasumska

Фото: instagram.com/olgasumska

  • На честь 25-ї річниці весілля акторка поділилася фотографіями, які раніше не публікувалися. На знімках Ольга Сумська та Віталій Борисюк зображені в день, коли сказали один одному "так".
  • Раніше Сумська ніжно привітала молодшу дочку Анну з 19-річчям і поділилася серією архівних фото - на них сама іменинниця, її мати, бабуся Ганна Іванівна, батько Віталій Борисюк та старша сестра Антоніна Паперна (дочка Ольги Сумської від першого шлюбу).

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil