Лайм

Фани Толкіна вирушили до вулкану Везувій, щоб утопити в ньому "кільце всевладдя" - все заради поселення хоббітів

Реконструктори мріють про своє поселення хоббітів

Дев'ятеро приятелів з Італії - банківський працівник, есемемник, студент та інші шанувальники Джона Толкіна - переодяглися в героїв "Володаря перснів" і вирішили пройти довгий шлях хоббіта Фродо Беггінса, щоб кинути "кільце всевладдя" в активний вулкан Везувій.

Як уточнює місцева газета II Mattino, реконструктори розподілили ролі чотирьох хоббітів, ельфа, чарівника, гнома, двох простих людей та вийшли з міста К'єті до вулкану. Шлях толкіністів складе близько 250 км.

Фото: Facebook / MyH0bbitLife

"Ми вибрали Везувій, так як в минулому він був руйнівним, - розповів лідер групи, кондитер Ніколас Джентілє. - Він і сьогодні вселяє страх, адже зовсім близько до нього живуть люди".

Фото: Facebook / MyH0bbitLife

За словами реконструкторів, експедицію організували не заради втіхи. Її головна мета - зібрати кошти на створення поселення хоббітів, яке стане місцем відпочинку для таких же шанувальників Толкіна. Подібне є тільки в Новій Зеландії, де проходили зйомки "Володаря перснів".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо