Лайм

Ілона Гвоздьова розкритикувала 1 випуск "Танців з зірками-2021" - в ефірі не згадали Чапкіса

Переможниця шоу висловила зауваження після старту його нового сезону

У 2021 році переможниця 5 сезону "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова відмовилася виходити на паркет шоу після 4 років участі, але продовжує стежити за проектом. Перший випуск нового сезону викликав у неї кілька зауважень, і головне з них стосувалося того, що в ефірі жодного разу не згадали Григорія Чапкіса - хореографа і почесного суддю шоу, який помер у червні.

Фото: https://www.instagram.com/ilonagvozdeva/

"В анонсі шоу не раз згадували, що цей сезон присвячений пам'яті легендарного Григорія Чапкіса - в результаті на ефірі навіть не згадали про нього, можливо буде пізніше, але могли б і відкрити з пам'яті про нього!" - обурилася вона.

Також Гвоздьова розкритикувала роботу журі шоу за занадто низькі оцінки і різне ставлення до учасників. "Танцюєш погано - вищий бал, добре - занижують, можливо бачать у цьому перспективу, - написала танцівниця. - Для деяких пар і балет, і світло і весь спектр художніх прийомів, для інших мінімалізм".

Серед інших недоліків першого випуску "Танців з зірками-2021" переможниця проекту назвала дуже короткі номери, брак бальних танців і одні й ті самі музичні форми, які кочують у шоу з сезону в сезон.

Фаворитами Ілони у новому сезоні стали каратист Станіслав Горуна і Даніелла Преап, актор Артур Логай і Анна Кареліна, фехтувальниця Ольга Харлан та Дмитро Дікусар, співачка Ліда Лі та Олексій Базель.

З плюсів Гвоздьова виділила світло, красиву заявку учасників, гарну графіку і спецефекти, склад журі та технічних хлопців-танцюриств.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також