Лайм

Хіп-хоп-зірка Cardi B народила другу дитину: перше фото з немовлям

Новиною вона поділилася у себе в Instagram

Хіп-хоп-виконавиця Cardi B та репер Offset стали батьками вдруге - у пари народився син. Радісною новиною щаслива мама поділилася в Instagram.

Реп-зірка опублікувала фотографію з пологового, на якій зображена з чоловіком і новонародженою дитиною. Судячи з підпису, малюк з'явився на світ ще 4 вересня. Ім'я немовляти пара розсекречувати поки не поспішає.

Фото: instagram.com/iamcardib/

Cardi B та Offset таємно одружилися у вересні 2017 року, і через рік у пари народилася дочка Калчер, якій зараз 3 роки. Незабаром після народження первістка зірка повідомила, що пішла від чоловіка через його зради, але до розлучення тоді не дійшло.

У вересні 2020-го Cardi B подала на розлучення з Offset і зажадала опіки над дочкою. Однак вже за кілька тижнів вони помирилися і припинили шлюборозлучний процес.

Про другу вагітність реперши стало відомо в кінці червня. Співачка з'явилася на премії BET Awards разом з чоловіком і продемонструвала вже помітно кругленький живіт.

Новонароджена дитина стала для 28-річної Cardi B другою, а 29-річний Offset став батьком вже вп'яте. У репера є ще троє дітей про попередніх стосунків.

Фото: instagram.com/iamcardib

  • Раніше реп-виконавиці Cardi B і Lizzo представили кліп на спільний трек Rumors. Відео зняла український режисер Таню Муіньо, яка показала співачок в образі грецьких богинь.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них скор

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші