Лайм

Сара Полсон з'явиться у новому сезоні "Американської історії злочинів", але актрису не впізнати: фото

Акторка зіграла роль колишньої співробітниці Білого дому Лінди Тріпп

Netflix от-от презунтує новий сезон серіалу "Американська історія злочинів", який отримав підзаголовок "Імпічмент". В основі сюжету - скандал через інтрижки президента США Білла Клінтона з його помічницею Монікою Левінські, який в 90-х мало не призвів до процедури імпічменту.

Одну з головних ролей у серіалі від творців "Американської історії жахів" зіграла улюблениця режисера та сценариста Раяна Мерфі - Сара Полсон. От тільки в образі Лінди Тріпп - колишньої співробітниці Білого дому та Пентагону - акторку не впізнати. Фото публікує Entertainment Weekly.

Сара Полсон в образі Лінди Тріпп Фото: Entertainment Weekly

Для порівняння: Сара Полсон, якою ми звикли бачити її на екрані.

Сара Полсон у серіалі "Сестра Ретчед" Фото: Instagram / @Sarah Paulson

Лінда Тріпп - ключова фігура в одному з найгучніших скандалів в історії. Адже саме вона, записавши бесіду з Монікою Левінські, повідала світові про інтрижку президента з помічницею. Роль самої Левінські в серіалі виконала акторка Біні Фельдштейн, відома за роллю в картині "Леді Бьорд".

Сара Полсон і Біні Фельдштейн в кадрі Фото: Entertainment Weekly

До слова, для роботи над серіалом команда запросила й Моніку Левінські в якості консультанта, а от Лінда Тріпп до прем'єри не дожила - в квітні цього року колишня співробітниця Білого дому померла в результаті тривалої боротьби з хворобою. На момент смерті їй був 71 рік.

  • Компанія Warner Bros. запустила інтерактивний сайт для шанувальників "Матриці" - він пропонує глядачеві червону та синю пігулки, а в залежності від вибору - перші кадри фільму "Матриця: Воскресіння" і дату прем'єри офіційного трейлера. До речі, чекаємо його вже 9 вересня.
  • Дивіться також на theLime трейлер фільму "Носоріг" Олега Сенцова про лихі 90-ті. Світова прем'єра стрічки відбудеться 10 вересня на кінофестивалі у Венеції.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа