Лайм

Акторка серіалу "Моя улюблена Страшко" розповіла, на які жертви пішла заради ролі

Ірина Поплавська змінила імідж та пішла з соцмереж

Заради свого персонажа у серіалі "Моя улюблена Страшко" Ірина Поплавська пішла на деякі б'юті-жертви. Перед тим як поставити акторку в кадр, з її зовнішністю добре попрацювали стилісти.

Як розповіла виконавиця ролі Насті Глушко в програмі "Життя відоміх людей", перед початком зйомок їй перефарбували волосся, обрізали чубок, вставили брекети та попросили відростити брови - це для 24-річної дівчини стало непростим випробуванням. "Це був найдискомфортніший момент", - згадує Ірина.

Поплавська зізнається, що за півроку зйомок вже звикла до свого нового образу, і навіть до ненависних пухнастих брів. "Уже здається, що красиво з цими бровами. А чубчик цей, взагалі добре виглядає, - сміється Ірина. - Щось у цьому є".

Ірина Поплавська в образі Насті Глушко Фото: instagram.com/icedevka

Однак це не всі жертви, на які Ірина Поплавська пішла заради ролі. Щоб глядачі не бачили її без образу Насті Глушко, акторка видалила свої сторінки у соціальних мережах.

На час зйомок вона завела профіль в Instagram, де публікує знімки у сценічному гримі. Правда, недавно артистка зробила виняток і показала себе поза образом, але при цьому приховала обличчя.

  • Втім, відшукати Поплавську можна на архівних фотографіях її однокурсників. Ірина вчилася в акторській майстерні Льва Сомова, і знімки за її участі залишилися в мережі. Тоді Ірина була ще блондинкою та без чубчика.
  • Читайте також на theLime, що відомо про актора Олександра Соколова, який грає в серіалі "Моя улюблена Страшко" Макса Бондаренко - керівника великої косметичної компанії Bon Visage, куди влаштувалася Настя Глушко.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil