Лайм

Акторка серіалу "Моя улюблена Страшко" показала себе без окулярів та гриму

Ірина Поплавська позувала з партнером по серіалу

Акторка Ірина Поплавська, яка грає головну роль у серіалі "Моя улюблена Страшко", показала себе без сценічного гриму. Артистка поділилася фотографією зі знімального майданчика, де зображена без окулярів, які є частиною образу її героїні.

Кадр зі зйомок акторка опублікувала у себе в "сторіз". На ньому Ірина позує з актором Олександром Соколовим, який втілив на екрані роль її боса. І хоча на знімку Поплавська зображена з зачіскою Насті Глушко, розгледіти її зовнішність поза фільмом вже можна.

Фото: instagram.com/icedevka

Побачити Поплавську повністю без образу практично неможливо - акторка поки приховує себе справжню. Втім, відшукати молоду артистку можна на фотографіях її однокурсників.

"Моя улюблена Страшко" - українська адаптація успішного колумбійського проекту "Betty la fea" або "Ugly Betty" ("Погануля Бетті"). Свого часу він став основою популярного російського серіалу "Не родись красивой".

За сюжетом, українська "Катя Пушкарьова" влаштовується працювати в крупну б'юті-компанію, де, опинившись серед красивих співробітниць, стає "білою вороною". Там їй дають співзвучне з прізвищем (Глушко) прізвисько - Страшко.

Фото: instagram.com/icedevka

  • Раніше Ірина Поплавська прийшла на ТБ в образі своєї героїні Насті Глушко і розповіла, чи складно їй було перевтілюватися.
  • Читайте також на theLime, що відомо про актора Олександра Соколова, який грає в серіалі "Моя улюблена Страшко" Макса Бондаренко - керівника великої косметичної компанії Bon Visage, куди влаштувалася Настя Глушко.

Найцікавіші історії та новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Олександр Положинський 2 роки служить у ЗСУ - лідер гурту Тартак показав військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента