Лайм

Dzidzio отримав іменну табличку на "Площі зірок" у Києві - подарунок до 12-річчя гурту

Зірка колективу стала вже 74-ю

У Києві продовжують з'являтися іменні таблички українських артистів. Нещодавно біля ТРЦ "Гулівер" "запалилася" зірка співачки Джамали, а тепер кияни та гості столиці зможуть зробити фото з автографом Dzidzio.

Церемонія відкриття зірки відбулася 10 вересня. Михайло Хома зазначив, що вона стала хорошим подарунком до дня народження гурту - цього року Dzidzio святкує 12-річчя. "Нам дуже приємно!, - написав музикант в Instagram. - Хочу подякувати всім, хто був, є і буде з нами! Ви наші, а ми Ваші!".

Фото: instagram.com/dzidzio

Гурт Dzidzio був створений у 2009 році за підтримки Андрія Кузьменка. Перший успіх музикантам принесло виконання пісні "Старі фотографії" курту "Скрябін". Сьогодні колектив на чолі з Михайлом Хомою виступає в жанрі "комедійного антигламурного попа".

Фото: instagram.com/dzidzio

"Площа зірок" з'явилася в Києві у 2015 році. Як відзначають автори проекту, вона покликана стати гордістю і нагадуванням для кожного жителя та гостя столиці про великі досягнення українців, стимулювати до розвитку міста та нації в цілому. Зірка Dzidzio в цілому стала вже 74-ю та 19-ю у розділі "Музика".

Фото: instagram.com/dzidzio

Фото: instagram.com/dzidzio

  • 23 червня в Києві увічнили гурт The Hardkiss. Відкриття іменної зірки рокерів не могли пропустити численні фанати, які прийшли особисто привітати музикантів та зробити селфі.
  • На "Площі зірок" також є зірки Насті Каменських, Ірина Білик, Олі Полякової, Потапа, Тіни Кароль, а також діячів кіно та спорту.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil