RU  UA

Дізнатися

Акторка "Жіночого кварталу" несподівано припинила участь в шоу "Танці з зірками-2021": Моє серце розбите

У танцювальному шоу акторку замінить її колега

Анастасія Оруджова припинила свою участь у шоу "Танці з зірками-2021". Перед першим прямим ефіром акторка "Жіночого кварталу" отримала важку травму, і тепер їй потрібна тривала реабілітація.

На репетиції дебютного номера Настя порвала зв'язки колінного суглоба. Лікарі заборонили їй танцювати, але зірка все ж вийшла на паркет, виконавши свій джайв з партнером Денисом Самсоном.

У другому ефірі Оруджова в шоу не з'явилася, а записала відеозвернення з лікарні. Як виявилося, акторці знадобилась термінова операція. За її словами, травма виявилася набагато серйознішою. "На жаль, я в лікарні, мене прооперували. З коліном все виявилося набагато гірше, ніж ми думали, мені потрібна була термінова операція", - сказала вона.

Тепер дівчині належить реабілітація, яка займе більше восьми місяців. "Моє серце розбите, але за правилами шоу мене може замінити інша учасниця, яку я дуже добре знаю", - сказала Оруджова.

Тепер замість Насті в парі з Денисом танцюватиме Олександра Машлятіна. Нова учасниця "Танців з зірками - колега і партнерка Оруджової по "Жіночому кварталу" та "Лізі Сміху". Вона також є її близькою подругою. Гумористка за кілька днів вивчила номер і дебютувала на паркеті у другому прямому ефірі.

  • Другий випуск шоу "Танці з зірками-2021" присвячений темі кохання, і всі учасники діляться зізнаннями з особистого життя. Читайте на theLime, чому для Олександри Зарицької цей ефір став дуже хвилюючим.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии