RU  UA

Дізнатися

Біллі Айліш у сукні звуть королевою балу Met Gala 2021: як змінилася співачка

Зірка затьмарила усіх у витонченому вбранні від Oscar de la Renta

У стилі Біллі Айліш переважають мішкуваті наряди, але для балу Інституту костюма Met Gala 2021 співачка зробила виняток. 19-річна зірка, яка разом із Тімоті Шаламе, Амандою Горман і Наомі Осакою була співголовою благодійного вчора, з'явилася на червоній доріжці у пишній сукні Oscar de la Renta.

Фото: https://www.instagram.com/billieeilish / Getty Images

Персикову сукню з корсетним ліфом, відкритими плечима, пишною спідницею і довгим шлейфом із тюлю Біллі доповнила 30 прикрасами Cartier. Співачка погодилася вдягнути на захід розкішне вбрання американського модного будинку в обмін на "невелику" послугу: команда Oscar de la Renta зобов'язалася припинити використовувати натуральне хутро.

Фото: Getty Images

"Спасибі Oscar de la Renta за створення цієї прекрасної сукні та втілення моїх ідей у життя. Для мене було честю носити цю сукню, знаючи, що в майбутньому Oscar de la Renta відмовиться від хутра! Я дуже рада, що вся команда почула мене і внесла зміну, яке вплине на загальне благо не тільки для тварин, але і для нашої планети і навколишнього середовища. Для мене велика честь бути каталізатором і бути почутою з цього приводу. Я закликаю всіх дизайнерів робити те ж саме", - написала Біллі в Instagram.

Фото: https://www.instagram.com/billieeilish/

Зірка опублікувала в Instagram ошатні фото і зібрала понад 10 млн лайків всього за 7 годин. Фанати називають Біллі королевою і захоплюються її вишуканим образом. "Це перевершило всі очікування", - пишуть у соцмережах. - "Мерилін Монро наших днів".

Фото: https://www.instagram.com/billieeilish/

  • Читайте на theLime, як з'явився бал Met Gala і які вбрання зірок найбільше запам'яталися за всю його 48-річну історію.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

В Мальме состоялся финал Евровидения 2024 – какими были лучшие выступления артистов – кто попал в топ-7 - видео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona и Jerry Heil заняли 3 место на Евровидении 2024 года по результатам судейского и зрительского голосования - таблица

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер из Швейцарии выиграл Евровидение 2024 - что известно о жизни и карьере музыканта, позиционирующего себя как небинарную личность