Лайм

Акторка серіалу "Моя улюблена Страшко" показала фігуру в бікіні: фото

Фотографія зроблена здалеку й зі спини

Днями в Україні завершилися зйомки серіалу "Моя улюблена Страшко" - української адаптації успішного колумбійського проекту "Betty la fea" або "Ugly Betty" ("Погануля Бетті"). Ірина Поплавська, яка зіграла головну героїню, вирушила відновлювати сили до моря і сонця.

Кадрами з відпустки 24-річна акторка ділиться в Instagram. На одному зі знімків дівчина позує в бікіні, спершись на перила. Фотографія зроблена зі спини, оскільки Поплавській ще заборонено показувати себе справжню. Підписувати фото Ірина не стала.

Фото: instagram.com/icedevka

Розмовні "сторіз" акторка записує з використанням фільтра "образу Насті Глушко" - з пухнастим чубчиком та окулярами.

Судячи з нових знімків, Поплавська вже привела в порядок брови, які під час зйомок не можна було вискубувати, а ось брекети залишила. За словами Ірини, вони їй показані "за станом здоров'я".

Фото: instagram.com/icedevka

  • Раніше Ірина Поплавська розповіла, на які жертви вона пішла заради ролі в серіалі "Моя улюблена Страшко". Цей проект став для молодої акторки дебютом.
  • theLime відшукав Поплавську на архівних фотографіях її однокурсників. Дивіться, як Ірина виглядає поза образом Насті Глушко. До зйомок у серіалі акторка була ще блондинкою і без чубчика.

Найцікавіші історії та новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Тиск завжди присутній: Олена Зеленська поділилася, як війна змінила плани її дітей

Олена Зеленська зізналася, що її донька Олександра не будує плани на майбутнє у період війни, а син Кирило хоче стати військовим

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених