Лайм

Принц Гаррі і Меган Маркл вперше знялися в стильній фотосесії для обкладинки Time

Портрет пари прикрасив обкладинку вересневого випуску журналу

Time включив принца Гаррі і Меган Маркл в список 100 найвпливовіших людей 2021 року. З цієї нагоди королівська пара вперше знялася у формальної фотосесії і прикрасила одну з кількох обкладинок вересневого номера журналу. Меган Маркл позувала у білому брючному ансамблі, а Гаррі, якому 15 вересня виповнилося 37 років, - у контрастному чорному вбранні.

Фото: https://www.instagram.com/paridukovic/

"У світі, де у кожного є думка про людей, яких вони не знають, герцог і герцогиня Сассекські проявляють до незнайомців співчуття. Вони не просто висловлюють свою думку. Вони поспішають назустріч перешкодам, -написав шеф-кухар World Central Kitchen Хосе Андрес в короткому есе про подружжя. - Разом із некомерційними партнерами вони йдуть на ризик, щоб допомогти нужденним громадам, пропонують психологічну підтримку жінкам та дівчаткам у США і годують постраждалих від стихійних лих у Індії та країнах Карибського басейну".

Фото: https://www.instagram.com/paridukovic/

Фотограф Time Парі Дуковіч опублікував в Instagram інші знімки пари. На одному з них вони позують біля вікна, на іншому - гуляють у саду, ніжно дивлячись одне на одного. Меган Маркл вибрала для фотосесії вільні сірі штани, водолазку і пальто болотного кольору. Гаррі підібрав костюм схожого відтінку і вільно розстебнув комір білої сорочки.

"Ця зйомка знаменує собою перший раз, коли всесвітньо відома пара офіційно позувала разом для обкладинки журналу", - розповів фотограф.

Фото: https://www.instagram.com/paridukovic/

Герцог і герцогиня Сассекські, які відмовилися від посади старших членів королівської родини на початку 2020 року, очолили розділ "Ікони". Також у новий список найвпливовіших людей Time увійшли Брітні Спірс, Біллі Айліш, Кейт Вінслет, Олексій Навальний, Доллі Партон та інші публічні особи.

  • Новий мультсеріал HBO "Принц" спровокував скандал через жорсткі жартів. Багатьом глядачам здалося, що він розпалює ненависть до королівської сім'ї.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників