Лайм

Раптова смерть учасниці "МастерШеф": подруга Стелли Клименко підтвердила причину

Дівчина пішла з життя 13 вересня у Єгипті

Наймолодша учасниця кулінарного шоу "МастерШеф" Стелла Клименко померла не від ускладнень коронавіруса, а від зупинки серця. Причину смерті дівчини в Instagram-сторіз підтвердила блогер та її подруга Лера Корф.

"Ви всі питаєте у мене, що сталося. Ковід чи не ковід. Не ковід, у Стелли зупинилося серце, - вказала в своєму блозі дівчина. - В її юному віці, і це те, що просто вибиває мене з колії".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Stella Klymenko (@stell_lalala)

Раптова смерть Стелли Клименко в Єгипті викликала хвилю скорботи в соцмережах, адже дівчині було лише 30 років. Вона пішла з життя 13 вересня, а повідомив про це її близький друг і колега Микола Люлько, з яким вони разом боролися за перемогу на кухнях проекту "МастерШеф".

Спочатку причиною смерті Клименко назвали ускладнення від коронавіруса, проте незабаром після цього мати дівчини спростувала цю інформацію та повідомила про зупинку серця.

  • В'єтнамець Хо Ван Ланг, який понад 40 років прожив у джунглях та прославився як "в'єтнамський Тарзан", помер від раку. Це сталося через вісім років після його повернення до цивілізації.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil