RU  UA

Дізнатися

Під час урагану Іда в США дівчинка врятувала білченят, і вони прив'язалися до неї як до мами

Тварини швидко звикли до своєї рятівниці

В кінці серпня ураган Іда обрушився на Новий Орлеан, і 15-річній Бейлі Віллавасо з родиною довелося евакуюватися з міста. Незважаючи на поспіх, дівчинка не залишила в біді маленьких білченят, яких ледь не згубила негода.

Все почалося з того, що Бейлі помітила на землі біля будинку гніздо. Виявилося, що сильний вітер збив його з дерева, і три маленьких білченяти опинилися на траві без мами. Білки ніде не було, і дівчинка вирішила допомогти тваринкам.

Фото: BAILEE VILLAVASO

Фото: BAILEE VILLAVASO

"Я висушила білок рушником і поклала їх у коробку. Вони були дуже млявими і збилися в купук, щоб зігрітися, - розповіла юна рятівниця порталу the Dodo. - Я дізналася у родича-ветеринара, як годувати білок. Коли вони поїли, відразу почали набиратися енергії. Приблизно через 24 години вони досить пожвавилися, щоб бігати і гратися. Вони встрибували прямо на мене".

Фото: BAILEE VILLAVASO

Фото: BAILEE VILLAVASO

Коли сім'я Віллавасо евакуювалася, три білченяти вирушили разом із ними. Бейлі назвала своїх нових підопічних Елвіном, Саймоном і Тореодором, і вони дуже швидко прив'язалися до неї як до турботливої прийомної мами.

Фото: BAILEE VILLAVASO

"Я зверталася до декількох фахівців з реабілітації тварин, але мені сказали, що після урагану у них і так повно білок. Я буду продовжувати звертатися до центрів для тварин", - розповіла вона.

А поки малюкам не знайшли відповідного місця проживання, вони живуть із сім'єю Віллавасо і з задоволенням граються з дівчинкою.

Фото: BAILEE VILLAVASO

  • Жінка встановила в саду фотопастку і дізналася, що вночі до неї приходять милі гості з лісу. Так англійка зробила чудові портрети їжачків і лисиць.
  • Жінка думала, що її щеня народилося з двома хвостами, а виявилося, що у нього п'ять лап. Малятко-бульдог прославилося в TikTok, де про нього розповіла вихователька.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук в период полномасштабной войны живет в Киеве и занимается актерством – что известно о жизни знаменитости

Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка

Наталья Могилевская рассказала, какие блюда любят готовить ее муж и 12-летняя дочь. Артистка также подчеркнула, что тщательно следит за рационом питания

Виявився слабкою людиною: Геннадій Вітер розкритикував артиста-втікача Олега Винника

Геннадий Ветер рассказал, что разочарован поведением Олега Винника. Сейчас знаменитости не общаются