RU  UA

Дізнатися

74-річного Елтона Джона прооперують після падіння - співак розповів про серйозну травму

Британський співак пошкодив стегно

Елтон Джон оголосив, що отримав серйозну травму стегна. Тепер 74-річний співак потребує операції, оскільки не може рухатися без болю.

Фото: https://www.instagram.com/eltonjohn/

"В кінці літа я невдало впав на тверду поверхню і з тих пір відчуваю сильний біль і дискомфорт у стегні. Незважаючи на інтенсивне фізіотерапевтичне і спеціалізоване лікування, біль продовжує посилюватися і ускладнює рух. Мені порадили якомога швидше зробити операцію, щоб повернутися в колишню фізичну форму і переконатися, що немає довгострокових ускладнень, - йдеться в заяві виконавця в Instagram. - Я проведу програму інтенсивної фізіотерапії, яка забезпечить повне одужання і відновлення руху без болю".

Після одужання Елтон Джон має намір провести своє останнє світове турне, про яке було оголошено ще в 2018 році. Виступ перенесли на літо 2022 року, а вже 22 жовтня співак випустити новий альбом The Lockdown Sessions, записаний під час пандемії за участю Дуа Ліпи, Стіві Вандера, Lil Nas X і Стіві Нікс.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Израиль выступил на Евровидении-2024 во втором полуфинале 9 мая – Эден Голан сначала освистали, а затем аплодировали ей

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступал и какими были результаты голосования

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали известны имена новых финалистов после проведения второго полуфинала Евровидения 2024 – как выглядит таблица результатов, кто в финале