RU  UA

Дізнатися

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Публіка сприйняла появу артистки по-різному

У другому півфіналі "Євробачення-2024" однією з останніх на сцену вийшла представниця Ізраїлю Еден Голан, чия участь у шоу була під загрозою дискваліфікації. На сцені вона виконала свою конкурсну пісню "Hurricane" та продовжувала демонструвати впевнений виступ, незважаючи на те, що не всі глядачі були їй раді.

Під час прямого ефіру конкурсу стало відомо, що у залі конкурсантку спершу почали освистувати, але згодом невдоволені вигуки змінилися на оплески. Також у мережі вже говорять про те, що в ефірі нібито "глушили" звуки свисту та обурення.

Читайте також: Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування.

Фото: Getty Images

Участь Голан у заході цього року з самого початку опинилася під зривом, оскільки пропалестинські активісти масово закликали дискваліфікувати Ізраїль. Протести продовжувалися і у сам день проведення другого півфіналу, які очолила відома активістка Грета Тумберг.

Тим не менше, всі ці умови не завадили 20-річні виконавиці продемонструвати свій виступ та навіть отримати аплодисменти після завершення музичного номера. На сцені виконавиця з'явилася у світлому вбранні, що мало асиметричні вирізи по всій довжині, а також показала сценічну постановку разом своїми танцівниками.

За прогнозами букмекерів, представниця Ізраїлю може посісти восьме місце у гранд-фіналі Євробачення, який відбудеться вже 11 травня.

Читайте на тему: Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024".

Еден Голан має неоднозначну репутацію, оскільки у минулому жила в Росії та виступала в окупованому Криму. на батьківщину, до Ізраїлю, вона повернулася лише у 2022 році. У її соцмережах також можна знайти архівні кадри із Москви. Коментуючи рішення перебратися до рідної країни, артистка згадувала про війну в Україні, додаючи, що її родина і раніше над цим замислювалася, але ухвалила таке рішення остаточно лише після 24 лютого 2022 року.

Нагадаємо, участь Ізраїля у цьогорічному "Євробаченні" була під загрозою, оскільки перша версія конкурсної пісні мала політичний посил. Лише після того, як представники країни погодилися переробити композицію та презентувати нову, їм таки дозволили долучитися до масштабного шоу.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Евгения Власова рассказала, почему исчезла из шоу-бизнеса – певица заявила, что ей нужно было сделать паузу из-за обстоятельств в жизни

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ирина Сопонару и ее избранник Рис поженились – актриса показала свадебные кадры – что известно о ее личной жизни

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Девушкам, которые готовятся к выпускному, следует выбрать нежные оттенки маникюра, которые ассоциируются с молодостью и свежестью. Розовый цвет маникюра может идеально дополнить ваш образ