Лайм

Джамала придбала ділянку поруч з будинками Наді Дорофєєвої та Monatik'а: відео

Земля знаходиться недалеко від Києва

Джамала (справжнє ім'я - Сусанна Джамаладінова) разом з сім'єю мешкає у столичній трикімнатній квартирі, яку їй подарував мер Києва Віталій Кличко за перемогу в "Євробаченні-2016". Також у співачки є ділянка під будівництво будинку, яку вона придбала минулого року.

За інформацією журналістів програми "Викриття", 12 соток землі знаходяться у селищі Крюковщина Київської області, яке облюбували багато зірок. В елітному мікрорайоні свої сімейні гнізда облаштували хітмейкер Monatik, хореограф Олена Шоптенко, співачка Анастасія Приходько, а також Надя Дорофєєва з Дантесом.

Джамала з чоловіком та синами Фото: instagram.com/jamalajaaa

А от територія Джамали поки не облаштовується: там немає ні огорожі, ні фундаменту, ні посаджених дерев. Коли співачка планує будівництво будинку, поки невідомо.

Ділянка Джамали, придбана у жовтні 2020 року Фото: Кадр з відео

Сама співачка про покупку ділянки нічого не розповідала, але зізнавалася, що останнім часом замислюється про життя в приватному будинку.

"Бракує тихого двору з деревами і квітами, своєї студії, в якій можна було б творити і не заважати своїм домашнім, - говорила раніше співачка. - Так, у мене є дуже затишна квартира, яку я дуже люблю, там є все необхідне. Але зараз хочеться заземленности. Раніше я про це не замислювалася, хоча все дитинство прожила в приватному будинку зі своїм городом, з садом, величезною кількістю обов'язків, з кімнатою, яку постійно ділила з різними родичами".

  • Раніше Володимир Дантес в кліпі Sasha показав їхній з Надею Дорофеєвою дім. У ролику можна побачити величезну кухню-студію, спальню, гардеробну та ванну кімнату.
  • Дивіться також на theLime, як виглядає будинок Monatik'а. Співак зрідка показує, як його сімейне гніздечко виглядає всередині, а ось особняк зовні фани до цього не бачили.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування