RU  UA

Дізнатися

Архівні документи розкрили важку юність Джонні Деппа - від актора відвернулася мати

Після розлучення батьків Депп залишився без їхньої підтримки

В ході роботи над новим фільмом Discovery + "Джонні Депп проти Ембер Херд" голлівудський дослідник Пол Баррезі виявив, що в підлітковому віці актор залишився без допомоги батьків.

Фото: Getty Images

Баррезі вивчив судові документи 1981 року про розлучення Бетті С'ю Депп і Джона Деппа, пише Page Six. У них мати майбутньої зірки стверджувала, що її неповнолітня дитина "повністю емансипована і самодостатня", а значить не потребує її турботи.

В інтерв'ю актор малював іншу картину свого дитинства. Він почав вживати наркотики в 11 років, кинув школу в 16, а в 18 переїхав у Лос-Анджелес і місяцями жив у машині. Першу роль у кіно Депп отримав тільки в 1984 році у фільмі "Кошмар на вулиці В'язів".

"Він говорив, що з 11 років приймав усілякі речовини, включаючи марихуану, кокаїн, екстазі, ЛСД, рецептурні знеболюючі, опіати і чарівні гриби. Він говорив, що вживання наркотиків було способом уникнути сімейних проблем, - розповів Баррезі. - Зайве говорити, що в 17 років Джонні навряд чи був фінансово самодостатнім. Наскільки мені відомо, його мати відреклася від нього в той час, коли він найбільше її потребував".

У 2018 році Депп розповідав журналу Rolling Stone про свою матір, яка померла у 2016-му. Він зізнався, що його били ні за що, в тому числі попільничкою і телефоном. "Це був будинок привидів - ніхто ні з ким не розмовляв", - згадував актор.

Ставши успішним, Джоні Депп не відвернувся від своєї матері. На один зі своїх перших великих акторських гонорарів він купив їй невелику ферму в Кентуккі.

"Бетті С'ю, я обожнював її. Але моя мама була, напевно, найбільш підлою людиною, яку я колись зустрічав у своєму житті", - говорив він після її похорону.

  • Зараз Джонні Депп подав позов про наклеп проти Ембер Херд, яка в статті Washington Post 2018 року назвала себе жертвою домашнього насильства. Очікується, що справа буде розглянута в суді в 2022 році.
  • Джонні Депп поскаржився на бойкот у Голлівуді після звинувачень Ембер Херд. Американський прокат останнього фільму з актором до сих пір відкладають.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии