Лайм

Ахтем Сеітаблаєв показав старшу красуню-дочку в день її народження

Сьогодні Назли виповнюється 25 років

11 січня день народження святкує найстарша дочка актора і режисера Ахтема Сеітаблаєва - Назли виповнюється 25 років. Знаменитий батько публічно привітав дівчину з ювілеєм за допомогою соціальної мережі.

На особистій сторінці режисера в Instagram з'явилося фото іменинниці, на якому Назли зображена крупним планом. "З Днем народження, моя доню. Сили, наснаги та здоров'я. В добру путь", - написав Ахтем.

Фото: instagram.com/seitablaiev

До привітань приєдналися і дописувачі актора. "Вітаю вашу красуню", "Радості життя, здоров'я", "Вітаю, міцного здоров'я і всіх благ вашій дочці", "Нехай буде щаслива", - пишуть коментатори.

Ахтем Сеітаблаєв не афішує своє особисте життя. Відомо тільки, що він з 2013 року одружений на продюсері Іванні Дядюрі, кумі відомого українського шоумена Ігоря Кондратюка.

Пара виховує чотирьох дітей: дочок Назли (1995 р.н..) і Сафіє (2009), а також синів Селіма і Анатолія (це син дружини).

Фото: instagram.com/seitablaiev

Назли - теж акторка. В активі у дівчини вже півтора десятка фільмів - вона почала зніматися з чотирьох років, дебютувавши разом з батьком у Олеся Саніна в "Мамаї".

  • Український комік і волонтер Сергій Притула опублікував в Facebook миле відео зі своєю дворічною дочкою Соломією. Таким чином тато і дівчинка передали привіт мамі, яка тимчасово перебувала далеко від них.
  • Екс-солістка гурту "ВІА Гра" Санта Дімпулос поділилася з шанувальниками ніжним сімейним знімком. На фото співачка позує з чоловіком Ігорем Кучеренко та їх тримісячної донькою Софією.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях