Лайм

Бред Пітт звинуватив Анджеліну Джолі в спробі продати маєток у Франції, де вони одружилися в 2014 році

Позов проти актриси поступив у суд Люксембургу

Анджеліну Джолі звинуватили в спробі продати її 50-процентну частку в Шато Міраваль - маєтку у Франції, яким актриса володіє разом із колишнім чоловіком Бредом Піттом.

Page Six пише, що Джолі не надала Пітту першої можливості викупити її частину акцій і спробувала виключити його з прибутковою угоди з нерухомістю.

Шато Міраваль Фото: Getty Images

Шато Міраваль займає 500 гектарів землі в центрі Провансу. Саме там у 2014 Джолі і Пітт одружилися на секретній церемонії, на якій були присутні тільки їхні шестеро дітей.

Згідно з позовом, Пітт і Джолі володіли своїми акціями Міраваль в окремих компаніях з обмеженою відповідальністю. Маєток належить компанії Quimicum, в якій Пітт спочатку володів 60% акцій через свою юридичну особу Mondo Bongo, а Джолі - 40% через свою організацію Nouvel. За 3 роки до розлучення Пітт передав 10% свого майна компанії Джолі, зробивши їх рівноправними акціонерами.

В рамках угоди колишня пара домовилася запитати одне в одного дозволу, якщо вони вирішать продати свою частину майна. У судових документах говориться, що Джолі порушила договір і спробувала таємно продати акції, не давши Пітту права першочергової покупки.

Фото: Getty Images

Позов проти Джолі надійшов до суду Люксембурга. Якщо суддя встане на сторону Бреда Пітта, його компанія зможе повернути 10% акцій, які були продані Джолі всього 1 євро. Зараз шато Міраваль оцінюється більш ніж в 140 мільйонів євро.

Анджеліна Джолі подала на розлучення з Бредом Піттом у серпні 2016 року, пославшись на "непримиренні розбіжності" і зажадавши головної опіки над п'ятьма з їхніх шістьох дітей. Троє дітей пара усиновила (20-річного Меддокса, 17-річного Пакса і 16-річну Захару), а троє є біологічними (15-річна Шайло, 13-річні близнюки Вів'єн і Нокс).

  • У червні суд надав партнерам спільну опіку, і тепер Джолі оскаржує це в новій судовій битві. Актриса стверджує, що троє дітей хотіли дати свідчення проти Пітта, але їм завадив це зробити суддя Джон Одеркірк, якого відсторонили від справи колишнього подружжя.
  • Раніше Анджеліна Джолі продала подарунок Бреда Пітта за рекордну суму. Картина Вінстона Черчилля принесла актрисі $ 11,5 млн.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації