RU  UA

Дізнатися

"Фантастичні звірі 3" покажуть раніше, ніж очікувалося - що відомо про новий фільм із всесвіту Гаррі Поттера

Прем'єра стрічки відбудеться навесні 2022 року

Третя частина кінофраншизи "Фантастичні звірі" під назвою "Секрети Дамблдора" вийде в кінотеатрах 15 квітня 2022 року. Variety пише, що прем'єра спочатку була запланована на 15 липня, але студія Warner Bros. перенесла її на 3 місяці.

Згідно з офіційним опису фільму, професор Альбус Дамблдор знає, що могутній темний чарівник Геллерт Гріндельвальд збирається захопити владу над чарівним світом. Не в силах зупинити його сам, він доручає магічному зоологу Н'юту Скамандеру очолити безстрашну команду чарівників, відьом і одного хороброго магловського пекаря в небезпечній місії, де вони стикаються зі старими і новими створіннями і стикаються зі зростаючим легіоном послідовників Грін-де-Вальда.

Режисером "Секретів Дамблдора" за традицією став Девід Єйтс, який знімав фільми про Гаррі Поттера з 2007 року. Над сценарієм працювали Джоан Роулінг і Стів Кловз, що адаптував усі романи про юного чарівника. Сценарії для перших двох частин "Фантастичних звірів" Роулінг писала без його допомоги, за що отримала свого часу багато критики.

Фантастичні звірі є приквелом до "Гаррі Поттера", і дії в них розгортаються за десятки років до його пригод. Головним героєм франшизи є Н'ют Скамендер (Едді Редмейн), який стає довіреною особою молодого Альбуса Дамблдора (Джуд Лоу) під час повстання Гріндевальда.

У перших двох частинах серії роль злого чарівника зіграв Джонні Депп, але Warner Bros. попросили його піти у відставку після скандалу з домашнім насильством. Роль Гріндевальда взяв на себе актор Мадс Міккельсен ("Ганнібал", "Доктор Стрендж", "Ще по одній"). Серед інших акторів - Кетрін Уотерстон, Елісон Судол, Езра Міллер, Ден Фоглер і Джессіка Вільямс.

Тим часом "Дюна" Дені Вільньова йде на касовий рекорд - тільки в Україні фільм зібрав 34 млн гривень. Довгоочікувану картину ще не бачили в США і Китаї.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

В Мальме состоялся финал Евровидения 2024 – какими были лучшие выступления артистов – кто попал в топ-7 - видео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona и Jerry Heil заняли 3 место на Евровидении 2024 года по результатам судейского и зрительского голосования - таблица

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер из Швейцарии выиграл Евровидение 2024 - что известно о жизни и карьере музыканта, позиционирующего себя как небинарную личность