RU  UA

Дізнатися

Репера R. Kelly визнали винним у сексуальній експлуатації жінок - йому загрожує довічне ув'язнення

У суді виступили 45 свідків звинувачення

Автору хіта I Believe I Can Fly, реперу R. Kelly загрожує довічне ув'язнення. Колегія присяжних у суді Нью-Йорка визнала 54-річного музиканта винним в низці сексуальних злочинів. Зокрема, в рекеті, сексуальній експлуатації жінок та неповнолітніх дівчат.

Як пише BBC, присяжні встановили, що Роберт Сильвестр Келлі (справжнє ім'я музиканта) був главою насильницько-примусової схеми, яка заманювала жінок і дітей заради їх подальшої експлуатації. Вирок музикантові винесуть 4 травня 2022 року.

R. Kelly біля будівлі суду Фото: Getty Images

"Я так пишаюся жінками, які змогли розповісти всю правду", - зазначила в бесіді з журналістами жінка, яка дала в суді свідчення проти R.Kelly.

Ще одна жертва махінацій репера, яка заявила в залі суду, що її накачали наркотиками, після чого тримали в неволі, додала, що лише тепер готова почати нове життя без страху.

Поліція Чикаго затримала R. Kelly в липні 2019 року. Тоді власникові трьох премій "Греммі" висунули звинувачення за 13 пунктами. Судовий процес почався в серпні цього року, на ньому виступили 45 свідків звинувачення.

Примітно, що це не перший випадок, коли R. Kelly став об'єктом судових розглядів через зв'язки з неповнолітніми - в 2000-х його вже судили за виготовлення дитячої порнографії. Тоді поліції нібито отримала відео, на якому він займається сексом з неповнолітньою дівчиною. У 2008-му музиканта виправдали.

  • У вересні цього року суд відхилив позов колишньої дівчини Меріліна Менсона, яка звинуватила його в згвалтуванні. Справу закрили через термін давності та нестачу аргументів.

Найцікавіші новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии