Лайм

Ольга Сумська втратила дитину в шлюбі з Віталієм Борисюком - зізнання актора

Пара чекала на сина

Актриса Ольга Сумська могла б бути матір'ю трьох дітей, якби не трагічний випадок у 1993 році. Перебуваючи вже у шлюбі з Віталієм Борисюком, артистка завагітніла, але виносити дитину не змогла.

Як розповів актор в інтерв'ю ЖВЛ, в той період його дружина був зайнята зйомками відразу в декількох проектах. Через постійну втому та стрес у Сумської стався викидень. Пара тоді чекала на сина.

Фото: instagram.com/olgasumska

"Це був трагічний момент... Зараз він був би вже дорослим. До речі, з Анею у нас могла статися така ж ситуація. І Оля рано лягла на збереження... Аня народилася передчасно. У Олі тиск до 220 підскочив, сказали все: Будемо народжувати", - згадує Борисюк.

Сумській зробили екстрений кесарів розтин, який врятував їхню спільну з Борисюком дочку, проте негативно позначилася на здоров'ї акторки - вона втратила два літри крові. На щастя, артистка швидко відновилася після операції.

  • У травні цього року Ольга Сумська та Віталій Борисюк відзначили срібне весілля. На честь 25-ї річниці акторка поділилася фотографіями, які раніше не публікувалися. На знімках подружжя зображені в день, коли сказали один одному "так".
  • Раніше Ольга Сумська ніжно привітала молодшу дочку Анну з 19-річчям і поділилася серією архівних фото - на них сама іменинниця, її мати, бабуся Ганна Іванівна, батько Віталій Борисюк та старша сестра Антоніна Паперна (дочка Ольги Сумської від першого шлюбу).

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни