Лайм

Марк Хоппус з Blink 182 здолав рак і вже упорядковує свою зачіску

У музиканта була четверта стадія захворювання

Бас-гітарист панк-рок-гурту Blink-182 Марк Хоппус, у якого діагностували рак четвертої стадії, повідомив приємну новину. Після п'ятимісячної хіміотерапії, 49-річному музикантові вдалося здолати хворобу.

"Тільки що був на прийомі у онколога, і я позбувся раку! Дякую Богу, всесвіту, друзям, родині і всім, хто дав мені підтримку, доброту і любов", - написав музикант в Instagram.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Mark Hoppus (@markhoppus)

Хоппус додав, що йому ще належить тривале відновлення і обстеження кожні шість місяців, після чого він зможе повернутися до нормального життя.

Музикант вже може похвалитися першим успіхами після складного лікування - новими волоссям на голові. Ось тільки Марка турбує, що вони відростають сивими. "Цікаво, я буду більше схожий на Джорджа Клуні або Дока Брауна?", - написав він під знімком з новою зачіскою.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Mark Hoppus (@markhoppus)

Про онкологію Хоппус оголосив в кінці червня. Він сказав, що діагноз - відстій, і йому страшно. Заспокоює лише те, що поруч надійні лікарі і його рідні. Тоді музикант зізнався, що вже протягом трьох місяців проходить курс хіміотерапії.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Mark Hoppus (@markhoppus)

  • Раніше акторка Шеннен Догерті, найбільш відома за серіалом "Беверлі-Хіллз, 90210", розповіла, як живе з раком грудей четвертої стадії.
  • Нещодавно від раку помер актор Віллі Гарсон, який зіграв Стенфорда Блетч в серіалі "Секс і місто" та його майбутньому перезавантаженні "І просто так".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria