Лайм

Кошовий з "Кварталу 95" розповів, як втратив друзів в Луганську: Перейшли на бік зла

Комік дав велике інтерв'ю

Один з художніх керівників студії "Квартал 95" Євген Кошовий своє дитинство і юність провів у Луганську, де у нього було чимало друзів. З тими, хто залишився на окупованій Росією території, комік наразі не підтримує стосунки.

"Вони перейшли на сторону сепарів, на жаль, - розповів він в інтерв'ю Анатолію Анатолічу для його YouTube-каналу "Зе Інтерв'юер". - Це було, напевно, так зручно. Нікуди не виїжджати, нікого не захищати і перейти на бік зла".

Фото: instagram.com/evgenii.koshevoi

З іншими хлопцями, які переїхали до Києва, Кошовий зараз спілкується. "Половина ж пацанів працює у нас в авторській групі, Луганська Збірна вся переїхала. З пацанами, якими грали в КВН, вони переїхали всі. Переїхали ще до війни. Побачили для себе перспективу тут", - розповів актор.

Сам Євген останній раз був в Луганську у квітні 2014 го - тоді він з "Кварталом 95" давав концерт у ДК Леніна. Кошовий згадує, що вже тоді були перші "заворушки біля СБУ", проте на той момент ніхто й уявити не міг у що це обернеться.

  • Раніше Євген Кошовий вшанував пам'ять свого батька . Чоловік помер у 2014 році, не доживши до свого 68-річчя кілька місяців. У день народження тата комік присвятив йому зворушливу публікацію.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також