Лайм

На обкладинці Playboy вперше з'явився гомосексуальний чоловік

Бретман Рок приміряв для фотосесії фірмові кролячі вушка

Б'юті-інфлюенсер і зірка MTV Бретман Рок став першим геєм, який знявся для обкладинки Playboy. До нього єдиним чоловіком на обкладинці журналу (крім його засновника Х'ю Хефнера) був репер Bad Bunny.

23-річний філіппінець прославився на YouTube у 2015 році завдяки своїм урокам макіяжу і гумористичним відео. У 2021 році Рок знявся у власному реаліті-шоу під назвою MTV Follow: Bretman Rock.

Фото: https://www.instagram.com/bretmanrock/

"Для Playboy помістити чоловіка на обкладинку - це величезна справа для ЛГБТ-спільноти, для моєї спільноти кольорових людей, і все це так нереально", - цитує Рока Playboy.

Фото: https://www.instagram.com/bretmanrock/

Обкладинка і фотосесія з'явилися тільки в цифровому форматі, оскільки Playboy випустив свій останній друкований журнал у березні 2020 року, пояснивши це перебоями у виробництві і ланцюжках поставок, викликані пандемією коронавірусу.

Фото: https://www.instagram.com/bretmanrock/

Фото: https://www.instagram.com/bretmanrock/

  • У 2021 році фіналістом конкурсу моделей в купальниках для журналу Sport Illustrated вперше став чоловік. Льюїс Фриз мріє з'явитися на обкладинці впливового глянцю.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil