Лайм

Надя Дорофєєва переплутала дружину Monatik'а з собою на фото з поцілунком - про дружину подумав і Дантес

Всі подумали, що співак цілує колегу

У день народження Instagram Ірина Демічова показала романтичну фотографію з чоловіком, співаком Monatik'ом, яку сервіс дістав з її архіву. На знімку зображений ніжний поцілунок, який ввів багатьох в замішання.

Справа в тому, що на архівному фото дружина співака дивно схожа на його колегу і, за сумісництвом, подругу та сусідку Надю Дорофєєву. Схожість помітила і сама співачка. "Я на секундочку охреніла. Мені здалося, що це я", - написала артистка у коментарях. "Впізнав" дружину на знімку і Володимир Дантес: "Я подумав, що це Надя Дорофєєва".

Фото: instagram.com/irinamonatik

Дописувачі Демічової підтримали цю хвилю, зазначивши, що теж подумали на співачку, поки не прочитали підпис Ірини. "Перший поцілунок в США з Monatik. Скоро повторимо? Дякую Instagram за архів", - написала дружина артиста.

"Всі так подумали", "Теж спочатку вдивлялася, не могла повірити очам", "Я спочатку аж завмерла", "Уявляю що було б, якби це фото потрапило в мережу із зовні джерел", - пишуть коментатори.

  • Днями Надя Дорофєєва знову перефарбувала волосся в темний колір, і поділилася результатом зі своїми дописувачами. Раніше співачка вже була з коричневим відтінком, але тоді витримала всього 2 місяці.
  • Раніше Оля Полякова показала образ для одного з ефірів шоу "Маска", який ввів в замішання її шанувальників. Завдяки перуці та лінзам співачка стала схожа на свою колегу по шоу-бізнесу - Надю Дорофєєву.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників

Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії

Олександр Пікалов і Володимир Мартинець служать - про обов'язки кварталівців розповів їхній колега Євген Кошовий

alyona alyona і Jerry Heil виступили на репетиції перед "Євробаченням-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію в рамках підготовки до Євробачення-2024 - відео виступу артисток