RU  UA

Дізнатися

YouTube заблокував канали репера R Kelly, засудженого за секс-торгівлю людьми

Музикант не може їх використовувати або створювати інші канали

YouTube заблокував офіційні канали репера R Kelly, якого визнали винним у справі в торгівлі людьми з метою сексуальної експлуатації. Серед контенту був й кліп до хіта I Believe I Can Fly, який зібрав на відеохостингу понад 160 млн переглядів.

Як пише газета FT, канали RKellyTV і RKellyVevo закриті, відображається сторінка з помилкою. Музикант не може їх використовувати або створювати інші канали. Втім, відеоролики з піснями репера, завантажені іншими користувачами YouTube, залишилися доступними.

Фото: Getty Images

Видання зазначає, що R Kelly вже практично зник з радіостанцій і лейблів Sony і Universal. Згідно з даними Chartmetric, щомісячна кількість слухачів репера на сервісі Spotify скоротилося вдвічі з 8,3 млн в 2018 році до 4,9 млн на минулому тижні.

Нагадаємо, R Kelly заарештували в липні 2019 року в Чикаго. Тоді власникові трьох премій "Греммі" висунули звинувачення по 13 пунктам. За версією слідства, артист причетний до насильства щодо неповнолітніх, розповсюдження дитячої порнографії та перешкоджання правосуддю.

Судовий процес почався в серпні 2021 року, на ньому виступили 45 свідків звинувачення. У вересні автора хіта I Believe I Can Fly визнали винним, і тепер йому загрожує тюремний термін, аж до довічного.

  • У вересні цього року суд відхилив позов колишньої дівчини Меріліна Менсона, яка звинуватила його в згвалтуванні. Справу закрили через вичерпаний термін давності і нестачі аргументів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Виявився слабкою людиною: Геннадій Вітер розкритикував артиста-втікача Олега Винника

Геннадий Ветер рассказал, что разочарован поведением Олега Винника. Сейчас знаменитости не общаются

Ексдружина Потапа висловилася про заміжжя доньки, яка живе в Польщі

Ирина Горовая рассказала о личной жизни дочери Натальи. Девушка вышла замуж и живет в Польше

Злата Огнєвіч розсекретила, чи піде знову у політику

Певица Злата Огневич рассказала, планирует ли возвращаться в политику. Артистка вспомнила свой предыдущий опыт