RU  UA

Дізнатися

У мережі сварять актора Віталія Салія за роль військового у російському серіалі: фото

Акторові нагадали про війну на сході України

Актор київського Театру драми та комедії на Лівому березі Віталій Салій раптом з'явився в російському серіалі "Бухта глибока", для якого приміряв погони та форму офіцера ВМФ Російської Федерації. Фрагмент серіалу за участю артиста поширився в соцмережах і викликав хвилю гострої критики. Салію пригадали про агресію РФ відносно України і, як наслідок, війну на Донбасі.

Віталій Салій в серіалі "Бухта глибока" Фото: Facebook / @ larysa.nitsoi

Цієї зими в соцмережах ролі Віталія Салія обговорювалися не менш активно. Що правда, причиною для цього стала переконлива гра актора в молодіжному серіалі "Перші ластівки. Залежні", де він зіграв продажного копа-циніка. Глядачі захоплювалися талантом Салія і бажали йому всіляких успіхів у кар'єрі. Тепер же на зміну оплескам прийшло розчарування.

Кадром із серіалу на своїй сторінці у Facebook поділилася письменниця і активістка Лариса Ніцой. Знімок зібрав десятки коментарів і сотні репостів - у них актора звинуватили в цинізмі, "байдужості до подій на сході та загибелі тисяч українських військових".

Сам артист появу в російському серіалі не коментує.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Александр Усик поборол Тайсона Фьюри. Украинские звезды эмоционально отреагировали на историческую победу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Украинский боксер Александр Усик победил Тайсона Фьюри и стал чемпионом мира. Жена спортсмена Екатерина Усик эмоционально поздравила любимого

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир