Лайм

Британський журнал Time Out включив Золоті ворота Києва до рейтингу найкращих районів світу

Центр Києва вабить туристів зеленими вуличками, на яких вирує життя

Британський журнал Time Out, присвячений подорожам, культурі, гастрономії та дозвіллю туристів, склав рейтинг 49 найкращих районів світу. На 16-ту позицію редакція помістила київський район біля Золотих воріт.

Як розповіли в редакції, рейтинг склали на основі опитування 27 тисяч осіб з різних країн світу. Їх попросили назвати певний район та оцінити його за наступними пунктами: їжа, розваги, культура та дух спільноти.

У виданні Золоті ворота назвали районом, на мальовничих і зелених вулицях якого вирує життя, з'являються нові затишні заклади, знайомляться та відпочивають люди. Зокрема, журнал рекомендує кав'ярню "Каштан", відомий дворик з воронами, кафе ZigZag, галерею The Naked Room та бар "Косатка".

Фото: Time Out

Що ж стосується лідерів рейтингу, в першу трійку найкращих районів світу увійшли Нерребро в Копенгагені, Андерсонвілль в Чикаго та Чонно Сам-га в Сеулі. П'ятірку закрили Літ в Единбурзі та Привокзальний район у Вільнюсі. Десятку - район Челсі в Нью-Йорку, XI район в Будапешті, Нгор в Дакарі, Сай Кунг в Гонконзі та Річмонд в Мельбурні.

  • Читайте також на theLime історію вуличного пса зі Стамбула, який став зіркою соцмереж завдяки подорожам по місту. Його звуть Боджі, він їздить на трамваях і метро, чим неабияк тішить туристів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа