Лайм

Кортні Кардаш'ян виходить заміж за свого бойфренда: романтичні фото заручин

Для 42-річної сестри Кім Кардаш'ян цей шлюб буде першим

Кортні Кардаш'ян виходить заміж за барабанщика панк-гурту Blink-182 Тревіса Баркера, з яким перебуває у стосунках близько дев'яти місяців. Про заручини 42-річна зірка реаліті-шоу оголосила в Instagram.

45-річний музикант освідчився коханій в романтичній обстановці: на березі моря й в оточенні тисячі троянд. У такій атмосфері сестра Кім Кардаш'ян сказала бойфрендові "так".

Фото: instagram.com/kourtneykardash

Як пише Page Six, заручини відбулися минулими вихідними, в готелі Rosewood Miramar в Монтесіто. Кортні опублікувала фотографії з важливого дня та залишила лаконічний підпис: "Назавжди".

Фото: instagram.com/kourtneykardash

Кортні та Тревіс почали зустрічатися на початку цього року. Для музиканта цей шлюб буде вже третім. До цього Баркер був одружений з Меліссою Кеннеді (2001-2002) та Шенне Моаклер (2004-2008). У другому шлюбі у музиканта народилися син Лендон та дочка Алабама, також він залишився у хороших стосунках з падчеркою Атіаною Де Ла Хойєю, дочкою Моаклер від попереднього шлюбу.

А ось Кардаш'ян під вінець піде вперше. До цього Кортні жила в цивільному шлюбі зі Скоттом Дісіком (2006-2015), від якого народила трьох дітей: синів Мейсона та Рейна і дочку Пенелопу.

Фото: instagram.com/kourtneykardash

  • Раніше Кортні Кардаш'ян і Меган Фокс роздяглися для рекламної кампанії нижньої білизни Skims - бренду Кім Кардаш'ян. На сміливих знімках 35-річна акторка "Трансформерів" та 42-річна зірка реаліті-шоу обіймаються та вигинаються у сексуальних позах.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття