Лайм

"Міс Україна Всесвіт" відповіла хейтерам на закиди через російську мову: Мені зручно

Дівчину звинуватили в незнанні рідної мови

Після перемоги в конкурсі "Міс Україна Всесвіт-2021" Анна Неплях стала отримувати хейтерскі повідомлення щодо її російської мови. Мовляв, представниця України на міжнародному рівні має розмовляти й писати дописи у соцмережах рідною мовою.

Дівчина не стала відмовчуватися і записала відповідь, яку розмістила у себе в "сторіз". Анна зазначила, що у неї "досить інтелекту", щоб розмовляти "чистою українською", однак вона продовжить виражатися російською мовою, оскільки їй так зручно.

Фото: instagram.com/neplyah

"Я, як людина, яка виросла у російськомовній сім'ї, у місті, де 90% людей розмовляють російською мовою, заслуговую на повагу та заслуговую самовиражатися такою мовою, якою мені зручно", - сказала Неплях.

27-річна Анна родом з Дніпра. Українські глядачі пам'ятають її по шоу "Холостяк-10", де дівчина боролася за увагу пілота Макса Михайлюка. Неплях неодноразово брала участь у конкурсах краси, а також представляла Україну на "Міс Інтерконтиненталь".

Перемога у "Міс Україна Всесвіт" дає Анні можливість представити Україну на міжнародному конкурсі краси "Міс Всесвіт 2021", який відбудеться у грудні цього року в Ізраїлі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Олександр Положинський 2 роки служить у ЗСУ - лідер гурту Тартак показав військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента