Лайм

Уносили зі сцени п'яним: молода дружина Віктора Павлика розповіла, як врятувала співака від алкоголізму

У співака була важка залежність

Катерина Репяхова у прямому ефірі в Instagram розповіла про алкогольну залежність Віктора Павлика і про те, як витягла коханого з цього стану. Таким чином дружина співака вирішила розставити всі крапки над "і" в розмовах про те, що вона нібито розбила сім'ю.

За словами дівчини, коли вона познайомилася з артистом, який на той момент перебував у шлюбі з Ларисою Созаєвою, у нього були великі проблеми з алкоголем. "Настільки великі, що кожен раз була реанімація, сильні запої, - згадує 27-річна Катерина. - Це були випадки, коли зривалися концерти. Коли я особисто роздавала людям квитки, а мені плювали в обличчя, тому що він виходив на сцену п'яним, а його уносили. Коли він виходив на сцену з розстебнутою ширінкою...".

Фото: instagram.com/repyahovakate

У ті моменти, за словами Репяхової, поруч була тільки вона, а Созаева, у якої вона нібито увела чоловіка, не з'являлася навіть у лікарні. Катерина вважає, що якби вона не з'явилася в житті співака, то невідомо, що зараз би з ним було.

Сьогодні Катерина не соромиться говорити про важку залежність співака, оскільки вони змогли все подолати. "Він зараз не п'є взагалі. У нас дружна здорова сім'я, без алкоголю. Ми шалено щасливі і доказ цьому - наш Михасик", - зазначила молода дружина співака.

Фото: instagram.com/repyahovakate

  • Раніше колишня дружина Віктора Павлика згадала, як вперше дізналася про зраду співака. Лариса Созаева - третя дружина артиста, з якою він виховував сина Павла. Хлопець помер у 2020 році після тривалої боротьби з онкологічним захворюванням.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil