Лайм

Анна Неплях розповіла, від чого ніколи не відмовиться, навіть в статусі "Міс Україна Всесвіт"

Переможниця конкурсу дала відверте інтерв'ю

Переможниця конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт-2021" Анна Неплях заявила, що вона не буде такою, як усі "міс". Незважаючи на престижний статус і корону, дівчина не хоче здаватися краще, ніж вона є. Більш того, вона не збирається відмовлятися від своїх звичок, в тому числі й пити горілку.

"Я не перестану жартувати, бути собою, бути простою і, як ви говорите, пити горілку, - сказала Анна журналістам "КП" в Україні". - Я люблю горілку. Але це не означає, що я п'ю її щотижня. Раз на рік на свій день народження можу випити від душі, при цьому смачно поїсти, я обожнюю українську кухню і соління. Навіть якщо на мені корона, не збираюся заперечувати себе і говорити: фу, який жах, леді горілку не п'ють. Зазвичай ті, хто намагається бути білим і пухнастим, творять речі набагато гірше".

Фото: instagram.com/neplyah

Разом з тим Неплях готова відмовитися від нецензурних слів та почати "ретельно добирати слова".

Анна Неплях брала участь у 10 сезоні шоу "Холостяк", де була однією з найбільш прямолінійних та відкритих учасниць. На проекті дівчина постійно жартувала і розповідала багато інтимних подробиць про себе, зокрема про секс утрьох та про стосунки з дівчиною. І хоча спосіб життя дівчини абсолютно не вписується в поняття "міс", Анна нітрохи не соромиться своїх "тіньових сторін".

"Я не буду міс, як всі інші. Не буду здаватися краще, ніж є. Так, у мене є певне минуле. Я його не заперечую, не соромлюся, вважаю, не зробила нічого такого, що комусь могло нашкодити. Я робила все заради себе, заради свого інтересу, свого досвіду. І здаватися білою і пухнастою не буду", - зазначила "Міс Україна Всесвіт".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Анна Неплях (@neplyah)

  • Раніше Анна Неплях відповіла хейтерам щодо її російської мови. Після перемоги в конкурсі "Міс Україна Всесвіт-2021" дівчину звинуватили у незнанні рідної мови.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Прекрасні 35: Ксенія Мішина з нагоди свого дня народження знялася у спокусливому відео

18 червня Ксенія Мішина відзначає день народження – українській акторці виповнилося 35 років

Олена Зеленська з'явилася на пресконференції у бордовому костюмі зі спідницею: новий образ першої леді

Дружина президента Володимира Зеленського Олена продемонструвала в мережі модний образ, що складається зі спідниці міді, піджака та туфель-човників  

Марина Боржемська відповіла, чому не наважується на нові стосунки після розлучення з Узелковим

Колишня дружина В'ячеслава Узелкова Марина Боржемська розповіла, що не перебуває у стосунках і пояснила чому