RU  UA

Дізнатися

Дочка Анджеліни Джолі повторила вишуканий образ матері на прем'єрі фільму "Вічні"

Сукня чекала свого часу 7 років

18 жовтня у Лос-Анджелесі представили новий блокбастер за коміксами Marvel під назвою "Вічні" . Анджеліна Джолі з'явилася на прем'єрі зі своїми дітьми: Меддоксом, Шайло, близнюками Вів'єн та Нокс, а також Захарою, яка привернула увагу публіки більше за всіх.

Справа в тому, що 16-річна дівчина вибрала наряд, який шанувальникам акторки видався дуже знайомим. І не випадково. Напівпрозору сріблясту сукню, розшиту бісером та паєтками, Джолі одягала на церемонію "Оскар" у 2014 році. Тоді Анджеліна позувала на червоній доріжці у супроводі Бреда Пітта.

Фото: Getty Images

Дочка акторки повністю повторила модний образ зіркової матері, за винятком зачіски. Захара прибрала волосся в пучок, в той час як Джолі доповнювала аутфіт розпущеним волоссям, акуратно укладеним за плечі.

Фото: Getty Images

Анджеліна Джолі стала прийомною мамою Захари, перебуваючи в шлюбі з Бредом Піттом, від якого народила трьох біологічних дітей. Крім ефіопської дівчинки пара також усиновила в'єтнамського хлопчика Пакса, якого не було на прем'єрі фільму "Вічні".

"Вічні" - один з найпопулярніших коміксів всесвіту Marvel, який розповідає про супергероїв, що таємно живуть на Землі вже кілька тисяч років. Кожен з них має якісь надздібностями. Головні ролі в картині виконали Анджеліна Джолі, Джемма Чан, Сальма Хайек, Кіт Герінґтон та багато інших.

  • Після тривалої судової тяганини колишнє подружжя Бред Пітт та Анджеліна Джолі отримали спільну опіку над шістьма дітьми. Рішення судді не задовольнило 46-річну акторку, і вона продовжуватиме боротьбу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии