RU  UA

Дізнатися

Через повінь в Індії пара припливла на своє весілля у величезному казані

Закохані не хотіли відкладати одруження

Після того, як сильні зливи затопили індійський штат Керала, молодята знайшли оригінальний спосіб дістатися на власне весілля. У пари не було човна, тому вони скористалися величезним алюмінієвим казаном.

У соцмережах розійшлося відео, на якому наречений з нареченою сидять у котлі, а двоє чоловіків і фотограф переправляють їх затопленою вулицею.

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

Індійське інформаційне агентство PTI повідомило, що пара позичила котел у місцевому храмі, і це був єдиний варіант дістатися до місця одруження вчасно. Молодята прибули в частково затоплений храм у Талаваді, де обмінялися обітницями і квітковими гірляндами. "Це перетворилося на весілля, про яке ми навіть не мріяли", - зізналася новоявлена дружина.

Сильні дощі в Кералі не припинялися чотири дні і викликали серйозні повені і зсуви по всьому штату. Річки вийшли з берегів, потоки води і бруд і знесли мости і дороги, а деякі міста і села були відрізані від комунікацій.

  • У Туреччині доброволець кілька годин ходив із рятувальниками по лісу, поки не дізнався, що шукають його. Ось це вже точно історія з хепі-ендом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук в период полномасштабной войны живет в Киеве и занимается актерством – что известно о жизни знаменитости

Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка

Наталья Могилевская рассказала, какие блюда любят готовить ее муж и 12-летняя дочь. Артистка также подчеркнула, что тщательно следит за рационом питания

Виявився слабкою людиною: Геннадій Вітер розкритикував артиста-втікача Олега Винника

Геннадий Ветер рассказал, что разочарован поведением Олега Винника. Сейчас знаменитости не общаются