RU  UA

Дізнатися

Надя Дорофєєва прикрасила сторінки українського Vogue: фото

Співачка позувала у сукні з ефектним декольте

Надя Дорофєєва знялася для модного журналу Vogue Ukraine. Фотографії співачки з'являться на сторінках номера за листопад, а одна з них вже опублікована в Instagram зірки.

На чорно-білому знімку артистка зображена в ефектній сукні з глибоким декольте, що дає можливість фанам роздивитися деякі татуювання. Надя у кадрі щиро сміється - такою її зобразив фотограф Андрій Грей. "Гарно лежу на сторінках Vogue UA за листопад", - підписала кадр Дорофєєва.

У коментарях відразу посипалися компліменти. "Нереально красиво лежиш!", "Ми бачили тебе різною, але такою вперше", "Найкрасивіша", "І коли ти встигла зняти стільки краси?", - пишуть шанувальники під постом.

На сайті видання сказано, свійжий номер Vogue UA присвячений вмінню залишатися собою і бути вірним своєму покликанню. Крім Наді Дорофєєвої, яка нещодавно запустила сольний проект, героями випуску також стали дизайнерка Дріс ван Нотен, директор Музею моди в Антверпені Каат Дебо та інші.

Центральне місце у номері відведено соціальному проекту "Не знаючи перешкод", у якому взяли участь українські атлети, переможці Паралімпіади у Токіо та перша леді України Олена Зеленська.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Евгения Власова рассказала, почему исчезла из шоу-бизнеса – певица заявила, что ей нужно было сделать паузу из-за обстоятельств в жизни

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ирина Сопонару и ее избранник Рис поженились – актриса показала свадебные кадры – что известно о ее личной жизни

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Девушкам, которые готовятся к выпускному, следует выбрать нежные оттенки маникюра, которые ассоциируются с молодостью и свежестью. Розовый цвет маникюра может идеально дополнить ваш образ