Лайм

Рятувальники добу шукали туриста, який заблукав - він не брав слухавку через невідомий номер

Чоловік навіть не уявляв, що його хтось шукає

У Колорадо (США) турист вирушив до експедиції на найвищу в штаті гору Елберт та заблукав. Його почали шукати рятувальники, але чоловік не відповідав на телефонні дзвінки. Як згодом з'ясувалося, бо номер був невідомий.

Як пише The New York Post, мандрівника оголосили зниклим безвісти 18 жовтня. На пошуки відправили рятувальну команду, яка паралельно намагалася йому додзвонитися. Проте турист постійно ігнорував дзвінки.

Фото: pixabay.com

Наступного дня стало відомо, що чоловік знайшовся – він зумів самостійно вийти до своєї машини. Коли туристові повідомили, що його добу шукали рятувальники, він дуже здивувався, оскільки гадки не мав, що його розшукують.

"Якщо ви збилися зі свого маршруту і вам почали надходити повторні дзвінки з невідомого номеру, будь ласка, відповідайте на них; це може бути пошуково-рятувальна група, яка намагається підтвердити, що ви в безпеці!" - зазначили співробітники рятувальної служби округу Лейк у Facebook.

  • Читайте також на theLime, як через ковід туристка застрягла на острові на 18 місяців - за цей час життя дівчини змінилося кардинально.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков