RU  UA

Дізнатися

Співачка Ніна Матвієнко розлучилася з чоловіком після 50 років спільного життя

Петро Гончар переїхав жити на дачу під Києвом

Цієї весни народна артистка України Ніна Матвієнко та її чоловік Петро Гончар відсвяткували "золоте весілля" - 50 років спільного життя. Насправді ж співачка приховувала, що більше не живе з чоловіком. Пара розлучилася, і саме Матвієнко стала ініціатором розриву.

За словами артистки, після розлучення Гончар перебрався на дачу під Києвом. Про це 74-річна Матвієнко розповіла у студії передачі "Позаочі", де також вперше прокоментувала розрив.

Ніна Матвієнко Фото: YouTube

"Я попросила покинути мене", - уточнила Матвієнко, назвавши своє рішення виваженим. - Він вважав, що в нього ще є своє життя, яке він вибрав. Тут не було скандалу, було розуміння..."

За словами Матвієнко, в їхніх із чоловіком стосунках вже давно немає ні тепла, ні душевного спілкування, а спільне минуле приховує багато труднощів. "Я все життя була як чоловік, забезпечувала сім'ю. То навіщо воно і на старості ще?" - знизала плечима артистка.

Матвієнко зізналася, що всі ці роки її чоловік не міг забезпечити сім'ю, і до своїх 60 років пара нібито жила на її зарплатню. Незважаючи на це, співачка нібито ніколи не дорікала чоловікові безгрошів'ям, а от відсутність твердого чоловічого плеча поруч пробачити не змогла. Особливо коли хворіли діти, зривалися важливі концерти. Доводилося прощати і подружні зради.

Ніна Матвієнко та Петро Гончар Фото: Instagram / @tonya_matvienko

Сам Іван Гончар ситуацію не коментує.

Ніна Матвієнко та Петро Гончар, син українського фольклориста та етнографа Івана Гончара, одружилися 1971 року. Пара виростила трьох дітей - синів Івана, Андрія та доньку Антоніну, яка пішла стопами матері і стала співачкою. Про долю синів Матвієнко відомо мало.

  • Читайте також на theLime інтерв'ю з Ніною Матвієнко до Дня незалежності України. Артистка згадала, як молилася за незалежність країни.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии